Married at First Sight: François en Wilfred zijn 'in kleine dingen' intiem geweest

Married at First Sight: François en Wilfred zijn 'in kleine dingen' intiem geweest

Thursday 19 January 2023 om 12:40

In Married at First Sight gaat Eveline Stallaart in gesprek met François en Wilfred. Het lijkt heel erg goed te gaan met het pasgetrouwde stel, maar is dat ook echt zo? Ze stelt een paar prangende vragen. De twee voelen zich heel erg op hun gemak en bewonderen elkaars energie en rust. Ook wil Eveline graag weten of ze al intiem zijn geweest. "In de kleine dingen zijn we intiem geweest. Maar ook dat doen we heel rustig aan", vertelt Wilfred.

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: François en Wilfred zijn 'in kleine dingen' intiem geweest In Married at First Sight gaat Eveline Stallaart in gesprek met François en Wilfred. Het lijkt heel erg goed te gaan met het pasgetrouwde stel, maar is dat ook echt zo? Ze stelt een paar prangende vragen. De twee voelen zich heel erg op hun gemak en bewonderen elkaars energie en rust. Ook wil Eveline graag weten of ze al intiem zijn geweest. "In de kleine dingen zijn we intiem geweest. Maar ook dat doen we heel rustig aan", vertelt Wilfred. Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married At First Sight: na HEFTIGE RUZIE Martijn en Nicole worden de koffers gepakt Bekijk deze video » Remco in Married At First Sight streng ondervraagd door schoonmoeder: 'Fout!' Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: François en Wilfred zijn 'in kleine dingen' intiem geweest

Actuele video's

Meer actuele video's