Married at First Sight: Remco en Paula ontmoeten elkaar op de bruiloft

Married at First Sight: Remco en Paula ontmoeten elkaar op de bruiloft

Remco en Paula weten in Married at First Sight al een tijdje dat ze gaan trouwen. De grote vraag is alleen: met wie? Als Remco naar het altaar loopt ziet hij alvast de kinderen van zijn aanstaande. De spanning wordt opgebouwd en even later wandelt zijn verloofde naar het altaar. De twee lijken enthousiast te zijn en hopelijk is dit het begin van een lang en gelukkig huwelijk…

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: Remco en Paula ontmoeten elkaar op de bruiloft Remco en Paula weten in Married at First Sight al een tijdje dat ze gaan trouwen. De grote vraag is alleen: met wie? Als Remco naar het altaar loopt ziet hij alvast de kinderen van zijn aanstaande. De spanning wordt opgebouwd en even later wandelt zijn verloofde naar het altaar. De twee lijken enthousiast te zijn en hopelijk is dit het begin van een lang en gelukkig huwelijk… Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Remco in Married At First Sight streng ondervraagd door schoonmoeder: 'Fout!' Bekijk deze video » Married at First Sight: François en Wilfred zijn 'in kleine dingen' intiem geweest Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Remco en Paula ontmoeten elkaar op de bruiloft

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV