De Bachelorette start 2 februari met Sylvia Geersen: dit zijn alle mannen

De Bachelorette start 2 februari met Sylvia Geersen: dit zijn alle mannen

Even geleden is al bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van De Bachelorette draait om Sylvia Geersen. Het model is op zoek naar een nieuwe liefde en daarom gaat ze daten met allemaal verschillende single mannen. Maar wie zijn deze heren eigenlijk? In een video is alvast te zien met wie Sylvia binnenkort op date gaat en wie gaan strijden voor die felbegeerde roos…

Bekijk alle mannen van De Bachelorette in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf donderdag 2 februari te streamen bij Videoland.

<em>De Bachelorette</em> start 2 februari met Sylvia Geersen: dit zijn alle mannen Even geleden is al bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van De Bachelorette draait om Sylvia Geersen. Het model is op zoek naar een nieuwe liefde en daarom gaat ze daten met allemaal verschillende single mannen. Maar wie zijn deze heren eigenlijk? In een video is alvast te zien met wie Sylvia binnenkort op date gaat en wie gaan strijden voor die felbegeerde roos… Bekijk alle mannen van De Bachelorette in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf donderdag 2 februari te streamen bij Videoland. ZIEN: Monica Geuze is de nieuwe Bachelorette-presentatrice Bekijk deze video » Eerste beelden De Bachelorette met Sylvia Geersen: 'Denk dat we zeker een match hebben' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV