Jeroen van der Boom over Hazes-affaires: 'Ik zou er niet aan moeten denken' (video)

Jeroen van der Boom over Hazes-affaires: 'Ik zou er niet aan moeten denken' (video)

De voorbereiding van 'Holland zingt Hazes' is in volle gang. Net als de rechtszaak over de erfenis van wijlen André Hazes. Wat voor invloed heeft dat op de concertreeks en de stemming?

Lees verder onder de video.

Jeroen van der Boom over <em>Hazes</em>-affaires: 'Ik zou er niet aan moeten denken' (video) De voorbereiding van 'Holland zingt Hazes' is in volle gang. Net als de rechtszaak over de erfenis van wijlen André Hazes. Wat voor invloed heeft dat op de concertreeks en de stemming? Lees verder onder de video. RechtenJeroen van der Boom staat RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade te woord. Volgens hem gaat Holland Zingt Hazes hoe dan ook gewoon door. 'We kunnen er vanuit gaan dat Joop van den Ende de zaakjes goed heeft geregeld.' Ook zegt Van der Boom contact te hebben met Rachel. 'Het gaat goed met haar.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Jeroen van der Boom over Hazes-affaires: 'Ik zou er niet aan moeten denken' (video)

Rechten
Jeroen van der Boom staat RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade te woord. Volgens hem gaat Holland Zingt Hazes hoe dan ook gewoon door. 'We kunnen er vanuit gaan dat Joop van den Ende de zaakjes goed heeft geregeld.' Ook zegt Van der Boom contact te hebben met Rachel. 'Het gaat goed met haar.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's