Khalid & Sophie: 'Jacinda Ardern is hét gezicht van vrouwelijk leiderschap' (video)

Khalid & Sophie: 'Jacinda Ardern is hét gezicht van vrouwelijk leiderschap' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: 'Jacinda Ardern is hét gezicht van vrouwelijk leiderschap' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Jacinda Ardern stopt volgende maand als premier van Nieuw-Zeeland. Dat heeft ze bekendgemaakt in een persconferentie. Naar eigen zeggen heeft de 42-jarige leider van de sociaaldemocraten niet meer voldoende energie om het land te leiden. Kamerlid Corinne Ellemeet en Julia Wouters waren te gast in Khalid & Sophie om te spreken over het leiderschap van Ardern. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: 'Jacinda Ardern is hét gezicht van vrouwelijk leiderschap' (video)

Jacinda Ardern stopt volgende maand als premier van Nieuw-Zeeland. Dat heeft ze bekendgemaakt in een persconferentie. Naar eigen zeggen heeft de 42-jarige leider van de sociaaldemocraten niet meer voldoende energie om het land te leiden. Kamerlid Corinne Ellemeet en Julia Wouters waren te gast in Khalid & Sophie om te spreken over het leiderschap van Ardern.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's