ZIEN: muziek werkt bij operaties net zo goed als paracetamol

ZIEN: muziek werkt bij operaties net zo goed als paracetamol

In plaats van pijnstillers slikken je lievelingsnummer opzetten? Roos Geensen doet met het Erasmus MC onderzoek naar muziek als medicijn in het ziekenhuis. Roos vertelt aan tafel wat hun bevindingen tot nu toe zijn. "Muziek geeft een significante verbetering op de pijnbeleving van een patiënt rondom een operatie, angstbeleving en stress. Daarnaast zorgt muziek er ook voor dat mensen minder morfine nodig hebben," aldus Roos.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: muziek werkt bij operaties net zo goed als paracetamol In plaats van pijnstillers slikken je lievelingsnummer opzetten? Roos Geensen doet met het Erasmus MC onderzoek naar muziek als medicijn in het ziekenhuis. Roos vertelt aan tafel wat hun bevindingen tot nu toe zijn. "Muziek geeft een significante verbetering op de pijnbeleving van een patiënt rondom een operatie, angstbeleving en stress. Daarnaast zorgt muziek er ook voor dat mensen minder morfine nodig hebben," aldus Roos. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
TV :
ZIEN: muziek werkt bij operaties net zo goed als paracetamol

Actuele video's

Meer actuele video's