The Tribute: Battle of the Bands gemist? Dubbel D speelt 'Als Ze Er Niet Is' (video)

The Tribute: Battle of the Bands gemist? Dubbel D speelt 'Als Ze Er Niet Is' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Tribute, Battle of the Bands van zaterdag 21 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van The Tribute, Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Tribute: Battle of the Bands</em> gemist? Dubbel D speelt 'Als Ze Er Niet Is' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Tribute, Battle of the Bands van zaterdag 21 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van The Tribute, Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv. Dubbel D, de tributeband van De Dijk, speelde zaterdagavond Als Ze Er Niet Is in het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands. Bekijk het optreden hierboven. The Tribute, Battle of the Bands is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute, Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dubbel D, de tributeband van De Dijk, speelde zaterdagavond Als Ze Er Niet Is in het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands. Bekijk het optreden hierboven.

The Tribute, Battle of the Bands is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute, Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV