Heel Holland Bakt: chinees nieuwjaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: chinees nieuwjaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: chinees nieuwjaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt zijn er nog vijf bakkers in de strijd: Geraldine moest in de vorige aflevering de tent verlaten. Deze zondag vieren we Chinees nieuwjaar: Wie gaat er tijdens deze feestelijke gebeurtenis een plaatsje veroveren in de halve finale van het programma? LoempiaDe bakkers mogen van start met een chiffoncake, een sponscake die vooral in de Indonesische keuken voorkomt. Ook de tweede opdracht is weer geheel in het thema: de deelnemers wagen zich aan het bakken van een Chinese loempia. DraakEn dan is het natuurlijk ook weer tijd voor het spektakelstuk van de aflevering, dat deze week in het thema staat van één van de belangrijkste mythische wezens die niet meer weg te denken is bij het Chinees Nieuwjaar: de draak. Bekijk ook Heel Holland Bakt: André van Duin start de aflevering van zondag op een bijzondere manier Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: André van Duin speelt vals met baksel (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt zijn er nog vijf bakkers in de strijd: Geraldine moest in de vorige aflevering de tent verlaten. Deze zondag vieren we Chinees nieuwjaar: Wie gaat er tijdens deze feestelijke gebeurtenis een plaatsje veroveren in de halve finale van het programma?

Loempia
De bakkers mogen van start met een chiffoncake, een sponscake die vooral in de Indonesische keuken voorkomt. Ook de tweede opdracht is weer geheel in het thema: de deelnemers wagen zich aan het bakken van een Chinese loempia.

Draak
En dan is het natuurlijk ook weer tijd voor het spektakelstuk van de aflevering, dat deze week in het thema staat van één van de belangrijkste mythische wezens die niet meer weg te denken is bij het Chinees Nieuwjaar: de draak.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV