De Gevaarlijkste Wegen met Roxane Knetemann en Rutger Castricum gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen met Roxane Knetemann en Rutger Castricum gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De Gevaarlijkste Wegen: Roxane Knetemann en Rutger Castricum

De Gevaarlijkste Wegen met Roxane Knetemann en Rutger Castricum gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week is er weer een bijzonder duo onderweg over de gevaarlijkste wegen van de wereld: presentator Rutger Castricum en profwielrenner en wieleranalist Roxane Knetemann. Ze rijden door het prachtige Marokko. WielrennenOp het eerste oog zijn PowNed-presentator Rutger Castricum en oud-wielrenner Roxane Knetemann een duo dat bijna niets gemeen kunnen hebben. Toch hebben de dat wel: we weten bijvoorbeeld al dat ze beide een enorme liefhebber van wielrennen zijn. JeepRutger liet dat al zien door zijn programma De tijd van je leven, waarin hij probeerde het WK wielrennen te halen. Knetemann is natuurlijk wielrenner geweest, maar is daarnaast ook gewoon een enorme liefhebber van de sport. Samen praten ze daarover, terwijl ze in een flinke jeep over de gevaarlijke wegen van het Noord-Afrikaanse land Marokko trekken. Bekijk ook Babette van Veen in De Gevaarlijkste Wegen: ‘Er komt overal rook, hoort dat?’ Bekijk deze video » Suzanne Klemann in De Gevaarlijkste Wegen: "Ok, stop stop, we're fucked!" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week is er weer een bijzonder duo onderweg over de gevaarlijkste wegen van de wereld: presentator Rutger Castricum en profwielrenner en wieleranalist Roxane Knetemann. Ze rijden door het prachtige Marokko.

Wielrennen
Op het eerste oog zijn PowNed-presentator Rutger Castricum en oud-wielrenner Roxane Knetemann een duo dat bijna niets gemeen kunnen hebben. Toch hebben de dat wel: we weten bijvoorbeeld al dat ze beide een enorme liefhebber van wielrennen zijn.

Jeep
Rutger liet dat al zien door zijn programma De tijd van je leven, waarin hij probeerde het WK wielrennen te halen. Knetemann is natuurlijk wielrenner geweest, maar is daarnaast ook gewoon een enorme liefhebber van de sport. Samen praten ze daarover, terwijl ze in een flinke jeep over de gevaarlijke wegen van het Noord-Afrikaanse land Marokko trekken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De gevaarlijkste wegen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV