Ravage in Obdam: geparkeerde auto ramt gevel van woning na botsing (video)

Ravage in Obdam: geparkeerde auto ramt gevel van woning na botsing (video)

<em>Ravage</em> in Obdam: geparkeerde auto ramt gevel van woning na botsing (video) Een botsing tussen een taxibusje en een geparkeerde auto heeft voor een ravage gezorgd in het Noord-Hollandse Obdam. Een woning staat op instorten nadat er een auto tegen de gevel was gebotst. Het ongeluk gebeurde zondagmorgen rond 03.30 uur. Met een doffe klap schrokken de bewoners van de woning wakker, weet Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: sneeuw in Nederland zorgt voor drukke ochtendspits en problemen op wegen Bekijk deze video » Video: neushoorn geniet van de sneeuw in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video » Hart van Nederland: levenloos lichaam aangetroffen in de Maas (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een botsing tussen een taxibusje en een geparkeerde auto heeft voor een ravage gezorgd in het Noord-Hollandse Obdam. Een woning staat op instorten nadat er een auto tegen de gevel was gebotst. Het ongeluk gebeurde zondagmorgen rond 03.30 uur. Met een doffe klap schrokken de bewoners van de woning wakker, weet Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV