Shownieuws: heeft Sylvie Meis outfit van 7.000 euro nodig voor gewraakte Beyoncé-optreden in Dubai?

Shownieuws: heeft Sylvie Meis outfit van 7.000 euro nodig voor gewraakte Beyoncé-optreden in Dubai?

De leegheid van het bestaan werd afgelopen weekend weer eens tentoongespreid door Sylvie Meis, die bij een optreden van Beyoncé aanwezig was in Dubai en daar hutkoffers vol kleding voor meenam: 'Ik heb veel te veel meegenomen.'

24 miljoen dollar
Ondanks dat moest de socialite toch ook nog even gaan shoppen in een peperdure boutique, waar ze een kledingstuk van (naar het schijnt) 7.125 euro uit een rekje trekt. Maar wat vindt Meis er eigenlijk van dat de wereldberoemde zangeres op komt treden in een land dat het niet altijd even nauw neemt met de mensenrechten: 'Ik heb altijd de hoop dat, omdat het zo snel gaat in dit land, er ook daar daar een einde aan komt. Ik vind het een heel goed teken dat Beyoncé hier de topact is, als sterke, bewuste en sexy vrouw.' Of zou Queen B haar principes gewoon even overboord gegooid hebben voor een gage van 24 miljoen dollar?

Bekijk de video van Shownieuws, met daarin ook beelden van het concert van Beyoncé, hieronder

Shownieuws: heeft <em>Sylvie Meis</em> outfit van 7.000 euro nodig voor gewraakte Beyoncé-optreden in Dubai? De leegheid van het bestaan werd afgelopen weekend weer eens tentoongespreid door Sylvie Meis, die bij een optreden van Beyoncé aanwezig was in Dubai en daar hutkoffers vol kleding voor meenam: 'Ik heb veel te veel meegenomen.' 24 miljoen dollarOndanks dat moest de socialite toch ook nog even gaan shoppen in een peperdure boutique, waar ze een kledingstuk van (naar het schijnt) 7.125 euro uit een rekje trekt. Maar wat vindt Meis er eigenlijk van dat de wereldberoemde zangeres op komt treden in een land dat het niet altijd even nauw neemt met de mensenrechten: 'Ik heb altijd de hoop dat, omdat het zo snel gaat in dit land, er ook daar daar een einde aan komt. Ik vind het een heel goed teken dat Beyoncé hier de topact is, als sterke, bewuste en sexy vrouw.' Of zou Queen B haar principes gewoon even overboord gegooid hebben voor een gage van 24 miljoen dollar? Bekijk de video van Shownieuws, met daarin ook beelden van het concert van Beyoncé, hieronder Bekijk ook Shownieuws: volgers Sylvie Meis walgen van gepronk met rijkdom Bekijk deze video » Begrafenis Lisa Marie Presley: onder andere Sarah Ferguson, Axl Rose & Priscilla spreken aanwezigen toe (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV