Samantha vraagt Lang Leve de Liefde-date in bed: 'Hoe heet je eigenlijk?'

Samantha vraagt Lang Leve de Liefde-date in bed: 'Hoe heet je eigenlijk?'

De date van Samantha is al enige tijd bezig, ze liggen zelfs al samen in bed, maar hoe heet die beste jongen eigenlijk? 'Van de spanning ben ik een beetje je naam vergeten, maar het was toch Britt?', vraagt ze hem. Dat blijkt echter niet helemaal juist te zijn...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Samantha vraagt <em>Lang Leve de Liefde</em>-date in bed: 'Hoe heet je eigenlijk?' De date van Samantha is al enige tijd bezig, ze liggen zelfs al samen in bed, maar hoe heet die beste jongen eigenlijk? 'Van de spanning ben ik een beetje je naam vergeten, maar het was toch Britt?', vraagt ze hem. Dat blijkt echter niet helemaal juist te zijn... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Karim in Lang Leve De Liefde: ''Ik heb nog niet eens naar je kont gekeken'' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Frans, wat doe je nu!?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV