Lang Leve de Liefde: Frans, wat doe je nu!?'

Lang Leve de Liefde: Frans, wat doe je nu!?'

Frans probeert een nootje te kraken en doet dat samen met de mond van zijn date. Dat klinkt wat raar maar toch is dat precies wat er gebeurde. Het leverde in ieder geval het nodige gelach én bijzondere beelden op.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Frans</em>, wat doe je nu!?' Frans probeert een nootje te kraken en doet dat samen met de mond van zijn date. Dat klinkt wat raar maar toch is dat precies wat er gebeurde. Het leverde in ieder geval het nodige gelach én bijzondere beelden op. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Samantha vraagt Lang Leve de Liefde-date in bed: 'Hoe heet je eigenlijk?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV