Madonna kondigt nieuw album aan: Madame X

Madonna kondigt nieuw album aan: Madame X

Madonna kondigt nieuw album aan: Madame X Popicoon Madonna heeft op Instagram aangekondigd dat er binnenkort een nieuw album van haar zal verschijnen: Madame X. Geheim agent"Madame X is een geheim agent die de wereld rondreist en vecht voor vrijheid", aldus de zangeres in de promotievideo. "Ze is een danser, een professor, een huishoudhulp, een student en een moeder." Haar nieuwe alter ego kan elke gewenste rol aannemen. Wanneer haar veertiende album zal verschijnen is nog niet bekend. SongfestivalVorige week werd bekend dat Madonna in mei zal optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Verwacht wordt dat ze naast een medley van haar hits ook een nieuw nummer ten gehore zal brengen. Bekijk ook Madonna's dochter Lourdes Leon wordt muze van Jean Paul Gaultier Bekijk deze video » Ophef optreden Madonna bij Eurovision Songfestival Bekijk deze video »
Muziek :
Madonna kondigt nieuw album aan: Madame X

Popicoon Madonna heeft op Instagram aangekondigd dat er binnenkort een nieuw album van haar zal verschijnen: Madame X.

Geheim agent
"Madame X is een geheim agent die de wereld rondreist en vecht voor vrijheid", aldus de zangeres in de promotievideo. "Ze is een danser, een professor, een huishoudhulp, een student en een moeder." Haar nieuwe alter ego kan elke gewenste rol aannemen. Wanneer haar veertiende album zal verschijnen is nog niet bekend.

Songfestival
Vorige week werd bekend dat Madonna in mei zal optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Verwacht wordt dat ze naast een medley van haar hits ook een nieuw nummer ten gehore zal brengen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Madonna kondigt nieuw album aan: Madame X of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV