ZIEN: Jeffrey huilt om het niet krijgen van sigaretten Een Jaar Van Je Leven

ZIEN: Jeffrey huilt om het niet krijgen van sigaretten Een Jaar Van Je Leven

Maandag 23 januari 2023 om 18:43

Ben je team rood of team groen? Het lijkt niet belangrijk, maar dit gaat over het wel of niet halen van sigaretten in het huis van Een Jaar Van Je Leven. Eindstand: er worden géén sigaretten meer gehaald. Het kleine kind Jeffrey kan zijn emoties niet bedwingen en schreeuwt meteen dat hij naar huis wil. Nou, zie maar effe wat je doet Jeff.⁠

Bekijk hieronder de video.

ZIEN: Jeffrey huilt om het niet krijgen van sigaretten <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Ben je team rood of team groen? Het lijkt niet belangrijk, maar dit gaat over het wel of niet halen van sigaretten in het huis van Een Jaar Van Je Leven. Eindstand: er worden géén sigaretten meer gehaald. Het kleine kind Jeffrey kan zijn emoties niet bedwingen en schreeuwt meteen dat hij naar huis wil. Nou, zie maar effe wat je doet Jeff.⁠ Bekijk hieronder de video. Benieuwd wat er gaat gebeuren? Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Benieuwd wat er gaat gebeuren? Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's