Makers Game of Thrones vertellen wat seizoen 8 brengt

Makers Game of Thrones vertellen wat seizoen 8 brengt

LET OP: SPOILER ALERT!

Vanavond (15 april) om 21.00 uur is het zover: Nederlandse Game of Thrones-liefhebbers (met een Ziggo-abonnement) kunnen eindelijk de eerste aflevering van het achtste en laatste seizoen bekijken. De populairste serie van het afgelopen decennium zal zijn epische einde beleven, met als belangrijkste vraag: wie verovert de Iron Throne? De creatieve geesten achter de serie vertellen wat de eerste aflevering van seizoen acht voor de kijker in petto heeft.

Daenerys en Jon
Producent en schrijver Dan Benioff en collega-producent en -schrijver D.B. Weiss vertellen hoe de eerste aflevering van het achtste seizoen tot stand is gekomen. Aan het eind van seizoen zeven kwamen Daenerys en Jon bij elkaar als het nieuwe 'power couple' van Westeros, en dat beeld wordt nog maar eens versterkt in de eerste scène van de eerste aflevering van seizoen acht.

'I used to think you were the cleverest man alive'
Bovenstaande is misschien wel de meest opmerkelijke uitspraak uit de eerste aflevering van seizoen acht. Tyrion Lannister en Sansa Stark hebben een onderonsje, en Tyrion vertelt haar dat zijn zus Cersei heeft beloofd dat haar leger naar het Noorden komt om ze te helpen in de strijd tegen de Night King en zijn White Walkers. Sansa gelooft haar oren niet: denkt Tyrion echt dat haar liegende en bedriegende zus de waarheid vertelt?

LET OP: ONDERSTAANDE VIDEO BEVAT SPOILERS!

Makers Game of Thrones vertellen wat seizoen 8 brengt LET OP: SPOILER ALERT! Vanavond (15 april) om 21.00 uur is het zover: Nederlandse Game of Thrones-liefhebbers (met een Ziggo-abonnement) kunnen eindelijk de eerste aflevering van het achtste en laatste seizoen bekijken. De populairste serie van het afgelopen decennium zal zijn epische einde beleven, met als belangrijkste vraag: wie verovert de Iron Throne? De creatieve geesten achter de serie vertellen wat de eerste aflevering van seizoen acht voor de kijker in petto heeft. Game of Thrones: samenvatting seizoen 1-7 Bekijk deze video » Daenerys en JonProducent en schrijver Dan Benioff en collega-producent en -schrijver D.B. Weiss vertellen hoe de eerste aflevering van het achtste seizoen tot stand is gekomen. Aan het eind van seizoen zeven kwamen Daenerys en Jon bij elkaar als het nieuwe 'power couple' van Westeros, en dat beeld wordt nog maar eens versterkt in de eerste scène van de eerste aflevering van seizoen acht. Actrice Maisie Williams vertelt per ongeluk enorme spoiler Game of Thrones Bekijk deze video » 'I used to think you were the cleverest man alive'Bovenstaande is misschien wel de meest opmerkelijke uitspraak uit de eerste aflevering van seizoen acht. Tyrion Lannister en Sansa Stark hebben een onderonsje, en Tyrion vertelt haar dat zijn zus Cersei heeft beloofd dat haar leger naar het Noorden komt om ze te helpen in de strijd tegen de Night King en zijn White Walkers. Sansa gelooft haar oren niet: denkt Tyrion echt dat haar liegende en bedriegende zus de waarheid vertelt? LET OP: ONDERSTAANDE VIDEO BEVAT SPOILERS!
TV
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Makers Game of Thrones vertellen wat seizoen 8 brengt of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.