Noa Vahle vraagt Ronald Koeman naar VI-boycot: 'Ik heb hoop' (video)

Noa Vahle vraagt Ronald Koeman naar VI-boycot: 'Ik heb hoop' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Noa Vahle was maandag bij de presentatie van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands elftal en zij vroeg hem daar naar de spelersboycot van Vandaag Inside.

Noa Vahle vraagt Ronald Koeman naar <em>VI</em>-boycot: 'Ik heb hoop' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Noa Vahle was maandag bij de presentatie van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands elftal en zij vroeg hem daar naar de spelersboycot van Vandaag Inside. HoopKoeman geeft aan dat hij al over het onderwerp heeft gesproken met zijn spelers en dat in maart weer gaat doen. Volgens Noa Vahle spreekt er hoop uit die woorden. Voor Johan Derksen maakt het overigens niet uit: 'Zal mij een worst wezen.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending René van der Gijp reageert op interview Berghuis in VI: 'Heb ik niet begrepen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hoop
Koeman geeft aan dat hij al over het onderwerp heeft gesproken met zijn spelers en dat in maart weer gaat doen. Volgens Noa Vahle spreekt er hoop uit die woorden. Voor Johan Derksen maakt het overigens niet uit: 'Zal mij een worst wezen.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV