Zien: Arjen Lubach roast Richard de Mos in De Avondshow (video)

Zien: Arjen Lubach roast Richard de Mos in De Avondshow (video)

Maandag 23 januari 2023 om 22:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Zien: Arjen Lubach roast Richard de Mos in <em>De Avondshow</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. In Rotterdam is maandag strafzaak begonnen tegen de Haagse oud-wethouder Richard de Mos en zeven anderen. Ze worden onder andere verdacht van het vormen van twee criminele organisaties, ambtelijke corruptie en schending van het ambtsgeheim. Arjen Lubach weet in De Avondshow wel raad met dit onderwerp en grapt erop los. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach roast Richard de Mos in De Avondshow (video)

In Rotterdam is maandag strafzaak begonnen tegen de Haagse oud-wethouder Richard de Mos en zeven anderen. Ze worden onder andere verdacht van het vormen van twee criminele organisaties, ambtelijke corruptie en schending van het ambtsgeheim. Arjen Lubach weet in De Avondshow wel raad met dit onderwerp en grapt erop los.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's