René van der Gijp reageert op interview Berghuis in VI: 'Heb ik niet begrepen' (video)

René van der Gijp reageert op interview Berghuis in VI: 'Heb ik niet begrepen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp begrijpt weinig van de reactie van Steven Berghuis na afloop van de Klassieker. 'Ik heb het niet begrepen.'

René van der Gijp reageert op interview Berghuis in <em>VI</em>: 'Heb ik niet begrepen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp begrijpt weinig van de reactie van Steven Berghuis na afloop van de Klassieker. 'Ik heb het niet begrepen.' ReactieBerghuis, die voor het eerst sinds zijn gevoelige overstap van Rotterdam naar Amsterdam een wedstrijd tegen zijn oude club speelde in een volle Kuip, zei na afloop dat de media de intimidatiestorm rond zijn persoon had aangewakkerd. Hij noemde Van der Gijp dom. In Vandaag Inside reageerde de voetbalanalist. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Noa Vahle vraagt Ronald Koeman naar VI-boycot: 'Ik heb hoop' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie
Berghuis, die voor het eerst sinds zijn gevoelige overstap van Rotterdam naar Amsterdam een wedstrijd tegen zijn oude club speelde in een volle Kuip, zei na afloop dat de media de intimidatiestorm rond zijn persoon had aangewakkerd. Hij noemde Van der Gijp dom. In Vandaag Inside reageerde de voetbalanalist.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV