Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Married At First Sight: Toch verzoening tussen Martijn en Nicole?

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Married at First Sight lijkt één van de grootste ruzies van de afgelopen seizoenen langzamerhand toch te worden opgelost: gaat het toch weer goed tussen het nieuwe koppel Martijn en Nicole? We gaan het dinsdag zien. Toch weer mis?In Italië lijkt er een verzoening gaande tussen Martijn en Nicole, die in de uitzending van dinsdaag samen gaan karten. Werkelijk waar niets doet vermoeden dat het diezelfde avond alweer helemaal fout zal gaan: ze vliegen elkaar dan weer in de haren. VoorbereidingenDe twee aanstaande bruiden Laura en Cathalijne, die nog niet zo lang geleden aan de kijker zijn voorgesteld, zijn begonnen aan de voorbereidingen van hun huwelijk en maken zich natuurlijk op voor de grote dag Paula en Remco zijn nu al getrouwd en gaan de tuin van Slot Zeist in om foto's te maken. Bekijk ook Remco in Married At First Sight streng ondervraagd door schoonmoeder: 'Fout!' Bekijk deze video » Zie: invloed van de schoonmoeder in MAFS kan een probleem worden Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Married at First Sight lijkt één van de grootste ruzies van de afgelopen seizoenen langzamerhand toch te worden opgelost: gaat het toch weer goed tussen het nieuwe koppel Martijn en Nicole? We gaan het dinsdag zien.

Toch weer mis?
In Italië lijkt er een verzoening gaande tussen Martijn en Nicole, die in de uitzending van dinsdaag samen gaan karten. Werkelijk waar niets doet vermoeden dat het diezelfde avond alweer helemaal fout zal gaan: ze vliegen elkaar dan weer in de haren.

Voorbereidingen
De twee aanstaande bruiden Laura en Cathalijne, die nog niet zo lang geleden aan de kijker zijn voorgesteld, zijn begonnen aan de voorbereidingen van hun huwelijk en maken zich natuurlijk op voor de grote dag Paula en Remco zijn nu al getrouwd en gaan de tuin van Slot Zeist in om foto's te maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV