De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De slimste mens: Camiel Meiresonne

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de komende aflevering van De slimste mens is het de beurt aan "arrogant rockjongetje" Camiel Meiresonne, die we ook wel kennen als frontman van de Haagse band Son Mieux. HitsSon Mieux werd ontdekt op Noorderslag 2007 en groeide uit tot één van de grootste bands van dit moment. Camiel Meiresonne was daar vanaf het begin al bij. In 2022 bracht de band het nummer 'Multicolor' uit, een nummer dat wekelang de meest gedraaide plaat op de Nederlandse radio was. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook De Slimste Mens: Cindy Hoetmer maakt tongen los (video) Bekijk deze video » Angela de Jong over Slimste Mens: "De slimme mensen zijn op in Nederland" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de komende aflevering van De slimste mens is het de beurt aan "arrogant rockjongetje" Camiel Meiresonne, die we ook wel kennen als frontman van de Haagse band Son Mieux.

Hits
Son Mieux werd ontdekt op Noorderslag 2007 en groeide uit tot één van de grootste bands van dit moment. Camiel Meiresonne was daar vanaf het begin al bij. In 2022 bracht de band het nummer 'Multicolor' uit, een nummer dat wekelang de meest gedraaide plaat op de Nederlandse radio was.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV