DREAM SCHOOL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DREAM SCHOOL gemist? Bekijk hier de hele uitzending
DREAM SCHOOL: Najib Amhali over cocaïneverslaving

DREAM SCHOOL gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe week van DREAM SCHOOL zijn er weer een aantal bijzondere gastlessen: Lucia Rijker komt zelf in actie, maar ook comedian Najib Amhali komt lesgeven en zijn eigen bijzondere levensverhaal vertellen. Alle fragmenten uit deze uitzending Najib Amhali deelt een openhartig verhaal over zijn verslaving in Dream School Bekijk deze video » Uit huisBij de boksles van Lucia is leerling Anouk niet op komen dagen. Wat daar precies de reden van is, is niet bekend. Jasper vertelt tijdens zijn gesprek met Eric iets bijzonders: hij vanaf zijn zestiende al het huis uit is en overal en nergens slaapt. Trainer en spreker Ben Tiggelaar laat in de volgende gastles de leerlingen nadenken over hun doel in het leven. EmotioneelComedian Najib Amhali praat over zijn cocaïneverslaving. Dat spreekt vooral Davey en Soraya aan. Voor beide leerlingen komt Najib's verhaal erg dichtbij. Iemand in Soraya's directe omgeving is verslaafd en daardoor is zij geëmotioneerd door wat Najib vertelt. Bekijk ook Dream School: rector Eric geraakt door slaapfeestje van de leerlingen Bekijk deze video » Zien: Glennis Grace en Lil Kleine misdragen zich in Dream School VIPS Bekijk deze video »
Uitzending :
DREAM SCHOOL
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe week van DREAM SCHOOL zijn er weer een aantal bijzondere gastlessen: Lucia Rijker komt zelf in actie, maar ook comedian Najib Amhali komt lesgeven en zijn eigen bijzondere levensverhaal vertellen.

Uit huis
Bij de boksles van Lucia is leerling Anouk niet op komen dagen. Wat daar precies de reden van is, is niet bekend. Jasper vertelt tijdens zijn gesprek met Eric iets bijzonders: hij vanaf zijn zestiende al het huis uit is en overal en nergens slaapt. Trainer en spreker Ben Tiggelaar laat in de volgende gastles de leerlingen nadenken over hun doel in het leven.

Emotioneel
Comedian Najib Amhali praat over zijn cocaïneverslaving. Dat spreekt vooral Davey en Soraya aan. Voor beide leerlingen komt Najib's verhaal erg dichtbij. Iemand in Soraya's directe omgeving is verslaafd en daardoor is zij geëmotioneerd door wat Najib vertelt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dream School

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV