Shownieuws: 'Yvonne Coldeweijer kan gewoon door als juice-koningin, ondanks Hazes-uitspraak'

Shownieuws: 'Yvonne Coldeweijer kan gewoon door als juice-koningin, ondanks Hazes-uitspraak'

Ondanks dat Yvonne Coldeweijer Rachel Hazes geen gecremeerde kroket meer mag noemen en dat ze een recificatie moet plaatsen hoeft ze niet te stoppen met haar werkzaamheden als juice-koningin, vertelt advocate Natacha Harlequin bij Shownieuws: 'Als Yvonne gewoon zegt.. dit is mijn verdienmodel en ik heb volgers die ik daarmee blij maak. Dat mag. Maar dan moet ze wel dingen beter aannemelijk maken.'

Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin het hele oordeel van de rechter in de Hazes-Coldeweijer-zaak uitgebreid wordt besproken, hieronder:

Shownieuws: 'Yvonne Coldeweijer kan gewoon door als <em>juice-koningin</em>, ondanks Hazes-uitspraak' Ondanks dat Yvonne Coldeweijer Rachel Hazes geen gecremeerde kroket meer mag noemen en dat ze een recificatie moet plaatsen hoeft ze niet te stoppen met haar werkzaamheden als juice-koningin, vertelt advocate Natacha Harlequin bij Shownieuws: 'Als Yvonne gewoon zegt.. dit is mijn verdienmodel en ik heb volgers die ik daarmee blij maak. Dat mag. Maar dan moet ze wel dingen beter aannemelijk maken.' Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin het hele oordeel van de rechter in de Hazes-Coldeweijer-zaak uitgebreid wordt besproken, hieronder: Bekijk ook Aran Bade: gecremeerde kroket Rachel Hazes mag niet meer maar wat heeft ze nu bereikt? Bekijk deze video » Heleen van Royen vindt Rachel Hazes dapper: 'Ze heeft op alle punten gewonnen' Bekijk deze video » Claudia de Breij over gedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Verachtelijk, verschrikkelijk en schandalig' (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV