Zien: Claudia de Breij ontroert Eva Jinek met dit nummer (video)

Zien: Claudia de Breij ontroert Eva Jinek met dit nummer (video)

Dinsdag 24 januari 2023 om 09:01

Claudia de Breij, die maandag bij Jinek eindelijk regeageerde op alle Matthijs van Nieuwkerk-ophef, had ook nog een verrassing in petto voor de presentatrice. Ze pakte haar gitaar en bracht een van Eva's all time favourites live ten gehore. Dat zorgde uiteraard voor de nodige emoties. Om welk nummer het ging zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Zien: Claudia de Breij ontroert <em>Eva Jinek</em> met dit nummer (video) Claudia de Breij, die maandag bij Jinek eindelijk regeageerde op alle Matthijs van Nieuwkerk-ophef, had ook nog een verrassing in petto voor de presentatrice. Ze pakte haar gitaar en bracht een van Eva's all time favourites live ten gehore. Dat zorgde uiteraard voor de nodige emoties. Om welk nummer het ging zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Zien: Claudia de Breij ontroert Eva Jinek met dit nummer (video)

Actuele video's

Meer actuele video's