Zien: Claudia de Breij ontroert Eva Jinek met dit nummer (video)

Zien: Claudia de Breij ontroert Eva Jinek met dit nummer (video)

Claudia de Breij, die maandag bij Jinek eindelijk regeageerde op alle Matthijs van Nieuwkerk-ophef, had ook nog een verrassing in petto voor de presentatrice. Ze pakte haar gitaar en bracht een van Eva's all time favourites live ten gehore. Dat zorgde uiteraard voor de nodige emoties. Om welk nummer het ging zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Zien: Claudia de Breij ontroert <em>Eva Jinek</em> met dit nummer (video) Claudia de Breij, die maandag bij Jinek eindelijk regeageerde op alle Matthijs van Nieuwkerk-ophef, had ook nog een verrassing in petto voor de presentatrice. Ze pakte haar gitaar en bracht een van Eva's all time favourites live ten gehore. Dat zorgde uiteraard voor de nodige emoties. Om welk nummer het ging zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Claudia de Breij over gedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Verachtelijk, verschrikkelijk en schandalig' (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Claudia de Breij ontroert Eva Jinek met dit nummer (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV