Op1: wat gaat er met de huizenprijzen gebeuren de komende tijd?

Op1: wat gaat er met de huizenprijzen gebeuren de komende tijd?

ING-hoofdeconoom Marieke Blom durft niet keihard te voorspellen hoe de woningmarkt zich de komende tijd zal gaan bewegen maar geeft toch een voorzetje bij Op1: 'Ik denk dat de daling nog wel even doorgaat, zeg ik met de nodige voorzichtigheid. Als er ten opzichte van de top 10% af zou gaan ben ik niet verbaasd.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Op1: wat gaat er met de <em>huizenprijzen</em> gebeuren de komende tijd? ING-hoofdeconoom Marieke Blom durft niet keihard te voorspellen hoe de woningmarkt zich de komende tijd zal gaan bewegen maar geeft toch een voorzetje bij Op1: 'Ik denk dat de daling nog wel even doorgaat, zeg ik met de nodige voorzichtigheid. Als er ten opzichte van de top 10% af zou gaan ben ik niet verbaasd.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bettina Holwerda: 'Mijn dochters van 3 en 7 zitten nu aan de cocaïne, dankzij Goldband' (video) Bekijk deze video » ZIEN: VVD-jubileumfilmpje zorgt voor ophef, 'Waarom die Hitlergroet?' (video) Bekijk deze video »
TV :
Op1: wat gaat er met de huizenprijzen gebeuren de komende tijd?


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV