Lang Leve de Liefde: 'Hoe heet paprika ook alweer?'

Lang Leve de Liefde: 'Hoe heet paprika ook alweer?'

Als er pizza gemaakt moet gaan worden is er natuurlijk ook een boodschappenlijstje nodig. Tot saus en mozzarella komen de twee Lang Leve de Liefde-deelnemers nog wel, maar dan? 'Hoe heet die groente ook alweer, die je in plakjes snijdt. Je hebt groene en je hebt rode. Dat is een moeilijke he.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: 'Hoe heet <em>paprika</em> ook alweer?' Als er pizza gemaakt moet gaan worden is er natuurlijk ook een boodschappenlijstje nodig. Tot saus en mozzarella komen de twee Lang Leve de Liefde-deelnemers nog wel, maar dan? 'Hoe heet die groente ook alweer, die je in plakjes snijdt. Je hebt groene en je hebt rode. Dat is een moeilijke he.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Bettina Holwerda: 'Mijn dochters van 3 en 7 zitten nu aan de cocaïne, dankzij Goldband' (video) Bekijk deze video » Berry in Lang Leve de Liefde: 'Kussen is anders dan zoenen' Bekijk deze video » De Slimste Mens: Maarten van Rossem vindt mindfulness lulkoek maar is stiekem best mindful Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV