Een Jaar Van Je Leven: Jan Willem wordt gelokt naar Esther voor verzoening

Een Jaar Van Je Leven: Jan Willem wordt gelokt naar Esther voor verzoening

Esther voelt zich bedreigd door Eunice die bij Jan Willem intiem op schoot komt liggen. Iets waar zij niet naar kan kijken dus ze vlucht een andere kant op. Haar medebewoners steken daar een stokje voor en lokken Jan Willem naar Esther, zodat zij goed kunnen praten.

Benieuwd wat er gaat gebeuren? Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Jan Willem wordt gelokt naar Esther voor verzoening Esther voelt zich bedreigd door Eunice die bij Jan Willem intiem op schoot komt liggen. Iets waar zij niet naar kan kijken dus ze vlucht een andere kant op. Haar medebewoners steken daar een stokje voor en lokken Jan Willem naar Esther, zodat zij goed kunnen praten. Benieuwd wat er gaat gebeuren? Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Erik en Esther stikjaloers op geknuffel van Jan-Willem en Eunice (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Sasha in hevige pijn naar het ziekenhuis Bekijk deze video » ZIEN: Jeffrey huilt om het niet krijgen van sigaretten Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's