Khalid & Sophie: Gert-Jan Segers zal gemist gaan worden (video)

Khalid & Sophie: Gert-Jan Segers zal gemist gaan worden (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: <em>Gert-Jan Segers</em> zal gemist gaan worden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vanmiddag nam Gert-Jan Segers (CU) officieel afscheid van de Tweede Kamer. Bij Khalid & Sophie is minister Dennis Wiersma te gast. “Het is ook echt een goeie vent," aldus Wiersma. Khalid is het met hem eens en vermoedt dat hij gemist gaat worden. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Gert-Jan Segers zal gemist gaan worden (video)

Vanmiddag nam Gert-Jan Segers (CU) officieel afscheid van de Tweede Kamer. Bij Khalid & Sophie is minister Dennis Wiersma te gast. “Het is ook echt een goeie vent," aldus Wiersma. Khalid is het met hem eens en vermoedt dat hij gemist gaat worden.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV