Sander Schaepman in Khalid & Sophie: "De schutter uit Zwijndrecht is een gehaaide beroepscrimineel"

Sander Schaepman in Khalid & Sophie: "De schutter uit Zwijndrecht is een gehaaide beroepscrimineel"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Sander Schaepman in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;De schutter uit <em>Zwijndrecht</em> is een gehaaide beroepscrimineel&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De zoektocht naar de Zwijndrechtse schutter met de bijnaam ‘Lucky’ gaat onverminderd door. Oud-recherchechef Sander Schaepman vertelt in Khalid & Sophie dat toen hij in Den Haag werkzaam was, hij met deze gehaaide beroepscrimineel te maken heeft gehad. Schaepman: “Het is iemand met een lange historie. Als hij zich aan z'n plan houdt, is het voor opsporingsdiensten een stukje moeilijker om dichtbij te komen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Khalid & Sophie: Gert-Jan Segers zal gemist gaan worden (video) Bekijk deze video » Khalid & Sophie: vers van het podium van Noorderslag stellen we je voor aan Bente Bekijk deze video »
Talkshow :
Sander Schaepman in Khalid & Sophie: "De schutter uit Zwijndrecht is een gehaaide beroepscrimineel"

De zoektocht naar de Zwijndrechtse schutter met de bijnaam ‘Lucky’ gaat onverminderd door. Oud-recherchechef Sander Schaepman vertelt in Khalid & Sophie dat toen hij in Den Haag werkzaam was, hij met deze gehaaide beroepscrimineel te maken heeft gehad. Schaepman: “Het is iemand met een lange historie. Als hij zich aan z'n plan houdt, is het voor opsporingsdiensten een stukje moeilijker om dichtbij te komen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV