Blaast Patty Brard Luv' nieuw leven in met ex-Dolly Dots?

Blaast Patty Brard Luv' nieuw leven in met ex-Dolly Dots?

Blaast Patty Brard Luv' nieuw leven in met ex-Dolly Dots? Patty Brard heeft zaterdag opgetreden als Luv' op het afscheidsfeest van Hans Klok, die naar Las Vegas vertrekt. Ze kreeg bijzondere hulp bij het zingen van You're the greatest lover: ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker schitterden aan haar zijde. Niet de laatste keer"Esther en Anita wilden stiekem voor Hans optreden. Toen zei ik, zullen we ook een Luv'-liedje met z'n drieën doen?", aldus Brard in Shownieuws. "Het was enig, het was hysterisch. Wij hebben het samen leuk dus misschien was het wel niet de laatste keer." Die laatste opmerking is bijzonder, aangezien Patty eerder met de nodige bombarie afscheid nam van het wereldberoemde damestrio, dat nog altijd optreedt. Haar plaats is inmiddels ingenomen door voormalig presentatrice Chimène van Oosterhout. Is dit het begin van een heuse concurrentiestrijd? Bekijk ook Hans Klok klaar voor vertrek naar Las Vegas Bekijk deze video »
Entertainment

Patty Brard heeft zaterdag opgetreden als Luv' op het afscheidsfeest van Hans Klok, die naar Las Vegas vertrekt. Ze kreeg bijzondere hulp bij het zingen van You're the greatest lover: ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker schitterden aan haar zijde.

Niet de laatste keer
"Esther en Anita wilden stiekem voor Hans optreden. Toen zei ik, zullen we ook een Luv'-liedje met z'n drieën doen?", aldus Brard in Shownieuws. "Het was enig, het was hysterisch. Wij hebben het samen leuk dus misschien was het wel niet de laatste keer." Die laatste opmerking is bijzonder, aangezien Patty eerder met de nodige bombarie afscheid nam van het wereldberoemde damestrio, dat nog altijd optreedt. Haar plaats is inmiddels ingenomen door voormalig presentatrice Chimène van Oosterhout. Is dit het begin van een heuse concurrentiestrijd?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Blaast Patty Brard Luv' nieuw leven in met ex-Dolly Dots? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zingen, afscheid, presentatrice, oosterhout, hysterisch, klok, las vegas, afscheidsfeest, Shownieuws, patty brard, optreden, hans klok, hulp, nieuw leven

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.