Had Rutger Castricum een burn-out? "Ik denk dat ik er twee of drie heb gehad" (HLF8)

Had Rutger Castricum een burn-out? "Ik denk dat ik er twee of drie heb gehad" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 24 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Had <em>Rutger Castricum</em> een burn-out? &quot;Ik denk dat ik er twee of drie heb gehad&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 24 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is bekend geworden dat steeds meer mensen uitvallen door een burn-out, de ziekte van deze tijd. Is dat onzin of niet? Rutger Castricum vindt dat lastig. Hij denkt dat hij zelf ook twee of drie keer een burn-out heeft gehad maar hij werkte gewoon door. Hoe uitte zich dat dan vraagt Hélène Hendriks hem. Castricum: "Ik ben een half jaar doof aan de linkerkant geweest!" Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vandaag is bekend geworden dat steeds meer mensen uitvallen door een burn-out, de ziekte van deze tijd. Is dat onzin of niet? Rutger Castricum vindt dat lastig. Hij denkt dat hij zelf ook twee of drie keer een burn-out heeft gehad maar hij werkte gewoon door. Hoe uitte zich dat dan vraagt Hélène Hendriks hem. Castricum: "Ik ben een half jaar doof aan de linkerkant geweest!"

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's