Feestje van de VVD: "Heeft zo iets pijnlijks, middelbare school feestcommissie" (HLF8)

Feestje van de VVD: "Heeft zo iets pijnlijks, middelbare school feestcommissie" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 24 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Feestje van de <em>VVD</em>: &quot;Heeft zo iets pijnlijks, middelbare school feestcommissie&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 24 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De VVD viert feest, zij bestaan 75 jaar: "Ik reken op veel bier en bitterballen", klinkt het aan tafel. Echter is niet iederee even enthousiast over het georganiseerde feestje van de VVD: "Het heeft zo iets pijnlijks altijd, het is een soort van middelbare school feestcommissie." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De VVD viert feest, zij bestaan 75 jaar: "Ik reken op veel bier en bitterballen", klinkt het aan tafel. Echter is niet iederee even enthousiast over het georganiseerde feestje van de VVD: "Het heeft zo iets pijnlijks altijd, het is een soort van middelbare school feestcommissie."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV