Opsporing Verzocht: update voortvluchtige Minh Nghia Vuong na dodelijk schietincident Zwijndrecht

Opsporing Verzocht: update voortvluchtige Minh Nghia Vuong na dodelijk schietincident Zwijndrecht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

De 49-jarige Minh Nghia Vuong wordt verdacht van het doodschieten van een 66-jarige vrouw en haar 38-jarige dochter in een winkelcentrum in Zwijndrecht afgelopen zaterdag. De verdachte is momenteel nog voortvluchtig en levensgevaarlijk.

<em>Opsporing Verzocht</em>: update voortvluchtige Minh Nghia Vuong na dodelijk schietincident <em>Zwijndrecht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. De 49-jarige Minh Nghia Vuong wordt verdacht van het doodschieten van een 66-jarige vrouw en haar 38-jarige dochter in een winkelcentrum in Zwijndrecht afgelopen zaterdag. De verdachte is momenteel nog voortvluchtig en levensgevaarlijk. Kritieke toestandDe dochter van de vrouw is de ex-partner van Vuong en zij ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie is nog met man en macht op zoek naar de man en roept op direct 112 te bellen bij het zien van de man. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Opsporing Verzocht gemist? 13-jarig meisje seksueel misbruikt in Museumpark Rotterdam Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: update voortvluchtige Minh Nghia Vuong na dodelijk schietincident Zwijndrecht

Kritieke toestand
De dochter van de vrouw is de ex-partner van Vuong en zij ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie is nog met man en macht op zoek naar de man en roept op direct 112 te bellen bij het zien van de man.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV