Valentijn in Vandaag Inside: "Brands heeft eerst Everton naar gallemiezen geholpen, PSV is volgende"

Valentijn in Vandaag Inside: "Brands heeft eerst Everton naar gallemiezen geholpen, PSV is volgende"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Sportjournalist Valentijn Driessen is in Vandaag Inside kritisch over de algemeen directeur van PSV, Marcel Brands: "Hij heeft eerst Everton naar de gallemiezen geholpen en PSV is de volgende!" Wat vinden Johan Derksen en René van der Gijp van deze uitspraak? Je ziet het in onderstaande video van Vandaag Inside.

<em>Valentijn</em> in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;<em>Brands</em> heeft eerst Everton naar gallemiezen geholpen, PSV is volgende&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Sportjournalist Valentijn Driessen is in Vandaag Inside kritisch over de algemeen directeur van PSV, Marcel Brands: "Hij heeft eerst Everton naar de gallemiezen geholpen en PSV is de volgende!" Wat vinden Johan Derksen en René van der Gijp van deze uitspraak? Je ziet het in onderstaande video van Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV