Nicole in Married At First Sight: "Op dit moment ben ik echt serieus woedend" (video)

Nicole in Married At First Sight: "Op dit moment ben ik echt serieus woedend" (video)

Een etentje heeft helaas niet de romantische uitwerking dat het pasgetrouwde stel Martijn en Nicole zo dringend nodig heeft. Het onderwerp 'autorijden' blijft een heikel punt tussen de twee en het loopt uit de hand: Nicole gooit een glas rode wijn in het gezicht van Martijn. "Op dit moment ben ik echt serieus woedend", aldus Nicole. Is het boek dan nu toch gesloten?

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Nicole in <em>Married At First Sight</em>: &quot;Op dit moment ben ik echt serieus woedend&quot; (video) Een etentje heeft helaas niet de romantische uitwerking dat het pasgetrouwde stel Martijn en Nicole zo dringend nodig heeft. Het onderwerp 'autorijden' blijft een heikel punt tussen de twee en het loopt uit de hand: Nicole gooit een glas rode wijn in het gezicht van Martijn. "Op dit moment ben ik echt serieus woedend", aldus Nicole. Is het boek dan nu toch gesloten? Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oud MAFS-deelnemers hebben geen oren naar spin-off Sex First: "Mij niet bellen" (video) Bekijk deze video » Nicole (Married At First Sight) na ruzie: 'Last van onweer!? Ik van andere dingen' Bekijk deze video » Zie: invloed van de schoonmoeder in MAFS kan een probleem worden Bekijk deze video »
TV :
Nicole in Married At First Sight: "Op dit moment ben ik echt serieus woedend" (video)

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV