Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Married At First Sight: gaat het goed tussen Paula en Remco?

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de woensdag aflevering van Married at First Sight zijn de drie setjes die op huwelijkreis zij uitgebreid in beeld te zien. Van Martijn en Nicole kennen we het einde waarschijnlijk wel, maar hoe gaat het met de andere stellen? Alle fragmenten uit deze uitzending MAFS gemist? Laura en Cathalijne gaan trouwen, eindelijk zien ze elkaar (video) Bekijk deze video » Married at First Sight gemist?: Wichian en Loes krijgen surfles: 'heel streng' Bekijk deze video » Vooral veel ongemak tussen net getrouwd stel Paula en Remco (MAFS) Bekijk deze video » Gebroken ijsDe bruiloft van Paula en Remco loopt op zijn eind. Maar tot nu toe is het ijs nog niet bepaald gebroken tussen bruid en bruidegom: meer daarover zien we natuurlijk in deze aflevering. Daarnaast gaan we op bezoek bij de stellen die na hun huwelijk op een romantische huwelijksreis zijn gestuurd. SuccesverhaalOp Tenerife hebben Loes en Wichian het naar hun zin en ze kunnen er niet over uit hoe gelijkgestemd ze zijn. Een ouderwetse succes story dus. Maarten en Richelle krijgen op Sint Eustatius seksueel advies van expert Eveline. In het niet-zo-romantische Italië van Martijn en Nicole is een belangrijke beslissing genomen. Bekijk ook Remco in Married At First Sight streng ondervraagd door schoonmoeder: 'Fout!' Bekijk deze video » Zie: invloed van de schoonmoeder in MAFS kan een probleem worden Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de woensdag aflevering van Married at First Sight zijn de drie setjes die op huwelijkreis zij uitgebreid in beeld te zien. Van Martijn en Nicole kennen we het einde waarschijnlijk wel, maar hoe gaat het met de andere stellen?

Gebroken ijs
De bruiloft van Paula en Remco loopt op zijn eind. Maar tot nu toe is het ijs nog niet bepaald gebroken tussen bruid en bruidegom: meer daarover zien we natuurlijk in deze aflevering. Daarnaast gaan we op bezoek bij de stellen die na hun huwelijk op een romantische huwelijksreis zijn gestuurd.

Succesverhaal
Op Tenerife hebben Loes en Wichian het naar hun zin en ze kunnen er niet over uit hoe gelijkgestemd ze zijn. Een ouderwetse succes story dus. Maarten en Richelle krijgen op Sint Eustatius seksueel advies van expert Eveline. In het niet-zo-romantische Italië van Martijn en Nicole is een belangrijke beslissing genomen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV