Alles voor de bruiloft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Alles voor de bruiloft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Alles voor de bruiloft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Georganiseerde chaos op televisie: dat is iets dat over het algemeen wel goed werkt. Programma's als Een huis vol draaien op dat format. KRO-NCRV doet nogmaals een duit in het zakje met het nieuwe programma Alles voor de bruiloft, dat vanaf woensdag zes weken op NPO 3 te zien is. BruiloftenDeze serie volgt het duo Nina en Susanna, twee bijzondere vrouwen die net zo bijzondere bruiloften organiseren. Dit duo kent elkaar al jaren en deelt lief en leed met elkaar. Samen reizen ze door heel Europa om de bruiloften vorm te geven. Working mom Nina samen met haar baby Sam en bohemien Susanna in hun camper. Eerste afleveringVoor stagiaire Kim wordt de komende een heel spannende, want als zij deze bruiloft goed begeleidt, wordt zij misschien wel de eerste echte werknemer van Nina en Susanna. Helaas blijkt bij aankomst op de trouwlocatie dat een aantal zaken nog niet helemaal goed geregeld zijn. Bekijk ook Alles voor de bruiloft vanaf 25 januari op NPO 3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Married at First Sight: Remco en Paula ontmoeten elkaar op de bruiloft Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Georganiseerde chaos op televisie: dat is iets dat over het algemeen wel goed werkt. Programma's als Een huis vol draaien op dat format. KRO-NCRV doet nogmaals een duit in het zakje met het nieuwe programma Alles voor de bruiloft, dat vanaf woensdag zes weken op NPO 3 te zien is.

Bruiloften
Deze serie volgt het duo Nina en Susanna, twee bijzondere vrouwen die net zo bijzondere bruiloften organiseren. Dit duo kent elkaar al jaren en deelt lief en leed met elkaar. Samen reizen ze door heel Europa om de bruiloften vorm te geven. Working mom Nina samen met haar baby Sam en bohemien Susanna in hun camper.

Eerste aflevering
Voor stagiaire Kim wordt de komende een heel spannende, want als zij deze bruiloft goed begeleidt, wordt zij misschien wel de eerste echte werknemer van Nina en Susanna. Helaas blijkt bij aankomst op de trouwlocatie dat een aantal zaken nog niet helemaal goed geregeld zijn.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Alles voor de bruiloft

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV