René Mioch spreekt schande van ontbrekende Oscarnominatie: 'jaren aan gewerkt'

René Mioch spreekt schande van ontbrekende Oscarnominatie: 'jaren aan gewerkt'

De grote autoriteit op het gebied van films in Nederland, René Mioch, spreekt zich uit over de nominaties van de Oscars, die gisteren werden bekendgemaakt. Over één missende nominatie is Mioch niet te spreken: Baz Luhrmann, regisseur van Elvis, had volgens Mioch toch echt genomineerd moeten worden in de categorie 'beste film'.

<em>René Mioch</em> spreekt schande van ontbrekende Oscarnominatie: 'jaren aan gewerkt' De grote autoriteit op het gebied van films in Nederland, René Mioch, spreekt zich uit over de nominaties van de Oscars, die gisteren werden bekendgemaakt. Over één missende nominatie is Mioch niet te spreken: Baz Luhrmann, regisseur van Elvis, had volgens Mioch toch echt genomineerd moeten worden in de categorie 'beste film'. "Politiek correct"Hij is over het algemeen wel tevreden over de nominaties, want ook de blockbusters zijn dit jaar genomineerd: "Het laat wat beter zien wat de filmwereld beweegt. De Academy kiest toch vaak voor de politiek correcte films." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Bekijk ook Op1: René Mioch over succes Titanic (video) Bekijk deze video » Video: Tim Oliehoek voorspelt wie felbegeerde Oscar gaat winnen dit jaar Bekijk deze video »
Film :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Politiek correct"
Hij is over het algemeen wel tevreden over de nominaties, want ook de blockbusters zijn dit jaar genomineerd: "Het laat wat beter zien wat de filmwereld beweegt. De Academy kiest toch vaak voor de politiek correcte films."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's