Alexander Klöpping bij Jinek: 'Zo kunnen we in de toekomst praten met de doden'

Alexander Klöpping bij Jinek: 'Zo kunnen we in de toekomst praten met de doden'

Dat er steeds meer mogelijk is met dank aan de moderne technologie weten we al maar kunnen we binnenkort zelfs gaan praten met de doden? Tech-expert Alexander Klöpping sprak dinsdagavond bij Jinek over die mogelijkheid: 'Het is een soort van science fiction-ideaal dat we voor altijd blijven leven en een methode waarvoor je dit soort taalmodellen zou kunnen inzetten is.. van een overleden persoon alle communicatie uploaden naar zo'n systeem.' Zijn hele uitleg zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Alexander Klöpping bij <em>Jinek</em>: 'Zo kunnen we in de toekomst praten met de doden' Dat er steeds meer mogelijk is met dank aan de moderne technologie weten we al maar kunnen we binnenkort zelfs gaan praten met de doden? Tech-expert Alexander Klöpping sprak dinsdagavond bij Jinek over die mogelijkheid: 'Het is een soort van science fiction-ideaal dat we voor altijd blijven leven en een methode waarvoor je dit soort taalmodellen zou kunnen inzetten is.. van een overleden persoon alle communicatie uploaden naar zo'n systeem.' Zijn hele uitleg zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Alexander Klöpping bij Jinek: 'Zo kunnen we in de toekomst praten met de doden'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV