(Een Jaar Van Je Leven) Jan Willem: 'Het is fucked up, een kleuterschool dit!'

(Een Jaar Van Je Leven) Jan Willem: 'Het is fucked up, een kleuterschool dit!'

Er moet voor de zoveelste keer weer gestemd worden in Een Jaar Van Je Leven. Jan Willem is daar helemaal klaar mee. "Ik gun Jeff een ton aan sigaretten, maar dit is een fucking kleuterschool zo."

Benieuwd wat er gaat gebeuren? Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video.

<em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> Jan Willem: 'Het is fucked up, een kleuterschool dit!' Er moet voor de zoveelste keer weer gestemd worden in Een Jaar Van Je Leven. Jan Willem is daar helemaal klaar mee. "Ik gun Jeff een ton aan sigaretten, maar dit is een fucking kleuterschool zo." Benieuwd wat er gaat gebeuren? Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook ZIEN: Jeffrey huilt om het niet krijgen van sigaretten Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Jan Willem wordt gelokt naar Esther voor verzoening Bekijk deze video » Leila vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven: "May the best man or woman win" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's