Kim is jarig: 'Als Marciano niks heeft dan word ik fucking lijp' Een Jaar Van Je Leven

Kim is jarig: 'Als Marciano niks heeft dan word ik fucking lijp' Een Jaar Van Je Leven

Kim is jarig! En zij verwacht dan ook wel iets van lief Marciano. Het gaat om het gebaar als hij maar moeite doet. En als hij dat niet doet dan kan hij de hele week ergens anders slapen. "Als ik niks krijg dan word ik echt fucking lijp," aldus de jarige jet.

Benieuwd wat er gaat gebeuren? Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video.

Kim is jarig: 'Als Marciano niks heeft dan word ik fucking lijp' <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Kim is jarig! En zij verwacht dan ook wel iets van lief Marciano. Het gaat om het gebaar als hij maar moeite doet. En als hij dat niet doet dan kan hij de hele week ergens anders slapen. "Als ik niks krijg dan word ik echt fucking lijp," aldus de jarige jet. Benieuwd wat er gaat gebeuren? Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Jan Willem wordt gelokt naar Esther voor verzoening Bekijk deze video » Leila vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven: "May the best man or woman win" (video) Bekijk deze video » (Een Jaar Van Je Leven) Jan Willem: 'Het is fucked up, een kleuterschool dit!' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV