Lena spijt van Brazilian Butt Lift: "Hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen" (video)

Lena spijt van Brazilian Butt Lift: "Hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen" (video)

Wie naar Echte Meisjes in de Jungle heeft gekeken, weet dat een Brazilian Buttlift niet altijd van pas komt. Lena vertelde gisteravond in Jinek spijt te hebben van de keuze voor deze ingreep in Turkije.

<em>Lena</em> spijt van <em>Brazilian Butt Lift</em>: &quot;Hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen&quot; (video) Wie naar Echte Meisjes in de Jungle heeft gekeken, weet dat een Brazilian Buttlift niet altijd van pas komt. Lena vertelde gisteravond in Jinek spijt te hebben van de keuze voor deze ingreep in Turkije. SpijtIn Jinek vertelt ze spijt te hebben van de ingreep en de gevolgen die het met zich meebrengt: "Ik hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen. Denk er alsjeblieft tienduizend keer over na." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Verhaallijnen GTST heftiger en richting realiteit: "We staan wat dichter op de mens" (video) Bekijk deze video » Jennifer Lopez over opnames Shotgun Wedding: "Ik dacht dat ik doodging" (video) Bekijk deze video » Video: zo gaat het zoontje van Paris Hilton waarschijnlijk heten Bekijk deze video » RTL Boulevard: Prinses Laurentien geeft startschot Nationale Voorleesdagen (video) Bekijk deze video » Zien: Jon Karthaus heeft één voorwaarde voordat hij begint met script Zoop Bekijk deze video »
TV :
Lena spijt van Brazilian Butt Lift: "Hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen" (video)

Spijt
In Jinek vertelt ze spijt te hebben van de ingreep en de gevolgen die het met zich meebrengt: "Ik hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen. Denk er alsjeblieft tienduizend keer over na."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV