Video: zo gaat het zoontje van Paris Hilton waarschijnlijk heten

Video: zo gaat het zoontje van Paris Hilton waarschijnlijk heten

Paris Hilton deelde vannacht dat ze een jongetje heeft gekregen samen met haar geliefde Carter Reum door middel van een draagmoeder.

Video: zo gaat het zoontje van <em>Paris Hilton</em> waarschijnlijk heten Paris Hilton deelde vannacht dat ze een jongetje heeft gekregen samen met haar geliefde Carter Reum door middel van een draagmoeder. Stad of landDe naam van de kleine is nog niet bekend, maar de kans dat het naar een stad of land vernoemd wordt, is vrij groot. Die wens spreekt Paris namelijk al eerder uit in een interview. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Lena spijt van Brazilian Butt Lift: "Hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen" (video) Bekijk deze video » Verhaallijnen GTST heftiger en richting realiteit: "We staan wat dichter op de mens" (video) Bekijk deze video » Jennifer Lopez over opnames Shotgun Wedding: "Ik dacht dat ik doodging" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Prinses Laurentien geeft startschot Nationale Voorleesdagen (video) Bekijk deze video » Zien: Jon Karthaus heeft één voorwaarde voordat hij begint met script Zoop Bekijk deze video »
TV :
Video: zo gaat het zoontje van Paris Hilton waarschijnlijk heten

Stad of land
De naam van de kleine is nog niet bekend, maar de kans dat het naar een stad of land vernoemd wordt, is vrij groot. Die wens spreekt Paris namelijk al eerder uit in een interview.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV