Discussie in HLF8 over de twijfels aan de Holocaust: zijn deze een gevolg van falend onderwijs?

Discussie in HLF8 over de twijfels aan de Holocaust: zijn deze een gevolg van falend onderwijs?

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 25 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Discussie in <em>HLF8</em> over de twijfels aan de <em>Holocaust</em>: zijn deze een gevolg van falend onderwijs? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 25 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag werd bekend dat uit onderzoek is gebleken dat een kwart van de mensen die in de jaren '80 of later zijn geboren twijfelen aan de Holocaust. 'Komt dit door falend onderwijs' is de stelling van vanavond in HLF8. Catherine Keyl begrijpt het wel, haar verklaring voor de ontkenning: "Dit is zo ontzettend, dat je het niet kunt bevatten." GeschiedenisVolgens Wierd Duk komt het doordat deze generaties geen gemeenschappelijke geschiedenis meer hebben. De geschiedenisleraar van het jaar 2022, Hendrik Atze van Doezen mag uitleg geven. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Alle fragmenten uit deze uitzending HLF8 gemist? Qmusic dj-Mattie Valk gooide energiedrank over apparatuur (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vandaag werd bekend dat uit onderzoek is gebleken dat een kwart van de mensen die in de jaren '80 of later zijn geboren twijfelen aan de Holocaust. 'Komt dit door falend onderwijs' is de stelling van vanavond in HLF8. Catherine Keyl begrijpt het wel, haar verklaring voor de ontkenning: "Dit is zo ontzettend, dat je het niet kunt bevatten."

Geschiedenis
Volgens Wierd Duk komt het doordat deze generaties geen gemeenschappelijke geschiedenis meer hebben. De geschiedenisleraar van het jaar 2022, Hendrik Atze van Doezen mag uitleg geven.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV