Kandidaat Bo haakt op laatste moment af bij Married at First Sight

Kandidaat Bo haakt op laatste moment af bij Married at First Sight

Kandidaat Bo haakt op laatste moment af bij Married at First Sight Gisteren was te zien hoe Nick zijn jawoord gaf aan Maxime, in Married at First Sight. Eigenlijk zou hij echter met Bo gaan trouwen. Maar zij kreeg koudwatervrees en zag af van de bruiloft. Teleur stellen"Ik vind het heel erg dat ik afzeg en mezelf en mijn match teleur moet stellen", aldus een aangeslagen Bo. Gelukkig had het programma nog een andere vrouw voor Nick achter de hand: Maxime. Een andere match waar hij volgens de wetenschap een heel goed koppel mee zou kunnen gaan vormen. Bekijk de beelden hierboven. Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nick en Maxime geven elkaar jawoord in Married at First Sight Bekijk deze video »
TV :
Kandidaat Bo haakt op laatste moment af bij Married at First Sight

Gisteren was te zien hoe Nick zijn jawoord gaf aan Maxime, in Married at First Sight. Eigenlijk zou hij echter met Bo gaan trouwen. Maar zij kreeg koudwatervrees en zag af van de bruiloft.

Teleur stellen
"Ik vind het heel erg dat ik afzeg en mezelf en mijn match teleur moet stellen", aldus een aangeslagen Bo. Gelukkig had het programma nog een andere vrouw voor Nick achter de hand: Maxime. Een andere match waar hij volgens de wetenschap een heel goed koppel mee zou kunnen gaan vormen. Bekijk de beelden hierboven.

Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kandidaat Bo haakt op laatste moment af bij Married at First Sight of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV