Zeldzame wasbeerhond gespot in Flevopolder

Zeldzame wasbeerhond gespot in Flevopolder

Zeldzame wasbeerhond gespot in Flevopolder In het Visvijverbos, vlakbij Lelystad, is een zeldzame wasbeerhond gefotografeerd dankzij een wildcamera van Landschapsbeheer Flevoland. Wasbeerhonden komen normaal niet voor in de Nederlandse natuur. Het is dan ook een bijzondere ontdekking, aldus de natuurorganisatie. De soort is wel eerder in Nederland gesignaleerd maar nooit eerder vastgelegd. Bekijk hierboven beelden van een wasbeerhond in actie. Dit gaat overigens niet om het exemplaar in de Flevopolder, die is hieronder te zien. Het dier is niet gevaarlijk voor mensen en voedt zich bijvoorbeeld met vis, plantjes, kikkers en vogeltjes. Bekijk ook Natuurgeweld Ijsland: toeristen vluchten voor vloedgolf na afbreken gletsjer Bekijk deze video » Natuurdocu Our Planet laat voorgangers ver achter zich Bekijk deze video »
Nieuws

In het Visvijverbos, vlakbij Lelystad, is een zeldzame wasbeerhond gefotografeerd dankzij een wildcamera van Landschapsbeheer Flevoland.

Wasbeerhonden komen normaal niet voor in de Nederlandse natuur. Het is dan ook een bijzondere ontdekking, aldus de natuurorganisatie. De soort is wel eerder in Nederland gesignaleerd maar nooit eerder vastgelegd. Bekijk hierboven beelden van een wasbeerhond in actie. Dit gaat overigens niet om het exemplaar in de Flevopolder, die is hieronder te zien. Het dier is niet gevaarlijk voor mensen en voedt zich bijvoorbeeld met vis, plantjes, kikkers en vogeltjes.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zeldzame wasbeerhond gespot in Flevopolder of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: actie, nederland, natuur, media, lelystad, omroep, flevoland, kikkers, status, omlaag, natuurorganisatie, wasbeer, staart, video, normaal, gevaarlijk, flevopolder, vis, omroep flevoland, landschapsbeheer flevoland, familie

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.