Gerda uit URK! bevallen van Maily, bekijk de eerste foto

Gerda uit URK! bevallen van Maily, bekijk de eerste foto

Gerda, bekend als een van de tweelingzussen van de SBS6-reallifeserie URK!, is bevallen van haar eerste kindje, dat Mathilde Lydia is genoemd. Haar roepnaam is echter Maily.

UPDATE: Gerda en Klaas hebben nieuwe beelden van Maily gedeeld en spreken over de zware reis die het geweest is

'Mooiste meisje ooit'
De trotse vader Klaas maakte het mooie nieuws vrijdagochtend bekend en is natuurlijk helemaal in de wolken: 'Ze is het mooiste meisje wat ik ooit gezien heb maar dan ben ik misschien ook een beetje partijdig.'

De eerste foto van Maily, die de Urker Tweeling op Instagram zette, zie je hieronder

Gerda uit <em>URK!</em> bevallen van Maily, bekijk de eerste foto Gerda, bekend als een van de tweelingzussen van de SBS6-reallifeserie URK!, is bevallen van haar eerste kindje, dat Mathilde Lydia is genoemd. Haar roepnaam is echter Maily. UPDATE: Gerda en Klaas hebben nieuwe beelden van Maily gedeeld en spreken over de zware reis die het geweest is 'Mooiste meisje ooit'De trotse vader Klaas maakte het mooie nieuws vrijdagochtend bekend en is natuurlijk helemaal in de wolken: 'Ze is het mooiste meisje wat ik ooit gezien heb maar dan ben ik misschien ook een beetje partijdig.' De eerste foto van Maily, die de Urker Tweeling op Instagram zette, zie je hieronder Bekijk ook Shownieuws: op babybezoek bij Mathilde uit Urk! Bekijk deze video » Urk: tweelingzus Gerda: 'Mag ik je kolven Mathilda? Bekijk deze video » WOEDE bij Mr. Frank Visser: 'Ik trap die schutting weg, k-wijf!' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV