Ajax arriveert in Italië voor wedstrijd tegen Juventus: 'Our journey continues'

Ajax arriveert in Italië voor wedstrijd tegen Juventus: 'Our journey continues'

Ajax arriveert in Italië voor wedstrijd tegen Juventus: 'Our journey continues' Ajax hoopt morgen (dinsdag) de halve finales te bereiken door te winnen van Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Italië, om precies te zijn in het Allianz Stadium in Turijn, de thuishaven van Juventus. Bekijk hier de beelden van de reis naar Italië. Volle sterkteAjax lijkt op volle sterkte af te reizen naar Italië; er was dit weekend even paniek om het vroege uitvallen van Frenkie de Jong in de met 6-2 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior, maar hij bleek vooral uit voorzorg naar de kant te zijn gehaald. Ajax moet tegen Juventus zien te winnen na het 1-1 gelijkspel in de eigen Johan Cruijff Arena van afgelopen woensdag. Samenvatting Ajax - Juventus Bekijk deze video »
Sport

Ajax hoopt morgen (dinsdag) de halve finales te bereiken door te winnen van Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Italië, om precies te zijn in het Allianz Stadium in Turijn, de thuishaven van Juventus. Bekijk hier de beelden van de reis naar Italië.

Volle sterkte
Ajax lijkt op volle sterkte af te reizen naar Italië; er was dit weekend even paniek om het vroege uitvallen van Frenkie de Jong in de met 6-2 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior, maar hij bleek vooral uit voorzorg naar de kant te zijn gehaald. Ajax moet tegen Juventus zien te winnen na het 1-1 gelijkspel in de eigen Johan Cruijff Arena van afgelopen woensdag.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax arriveert in Italië voor wedstrijd tegen Juventus: 'Our journey continues' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.