Zien: Aryna Sabalenka wint Australian Open 2023, bekijk haar match point

Zien: Aryna Sabalenka wint Australian Open 2023, bekijk haar match point

De Wit-Russische tennisser Aryna Sabalenka heeft de eerste Grand Slam van het jaar gewonnen. In de finale van de Australian Open won zij met 1-2 van de Kazachtsaanse Rybakina. Bekijk het match point hieronder.

Zien: <em>Aryna Sabalenka</em> wint <em>Australian Open</em> 2023, bekijk haar match point De Wit-Russische tennisser Aryna Sabalenka heeft de eerste Grand Slam van het jaar gewonnen. In de finale van de Australian Open won zij met 1-2 van de Kazachtsaanse Rybakina. Bekijk het match point hieronder. Drie matchpointsRybakina won de eerste set met 4-6, maar in de tweede ste knokte Sabalenka zich terug. In de beslissende set wist Sabalenka drie matchpoints niet te verzilveren en kreeg ook een breakpoint tegen, maar uiteindelijk verzilverde zij toch het vierde matchpoint. Bekijk het matchpoint uit de finale van de Australian Open hierboven. Volg ook alles van de Australian Open in het tennisdossier van Gids.tv. Bekijk ook Australian Open: Sabalenka wint van verrassing Linette en speelt finale Bekijk deze video » Australian Open: Djokovic op stoom tegen Paul, pakt tweede set met 6-1 (video) Bekijk deze video »
Tennis :
Zien: Aryna Sabalenka wint Australian Open 2023, bekijk haar match point

Drie matchpoints
Rybakina won de eerste set met 4-6, maar in de tweede ste knokte Sabalenka zich terug. In de beslissende set wist Sabalenka drie matchpoints niet te verzilveren en kreeg ook een breakpoint tegen, maar uiteindelijk verzilverde zij toch het vierde matchpoint.

Bekijk het matchpoint uit de finale van de Australian Open hierboven. Volg ook alles van de Australian Open in het tennisdossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV