Bizarre beelden van Julian Assange in ambassade

Bizarre beelden van Julian Assange in ambassade

Op donderdag 11 april werd WikiLeaks-oprichter Julian Assange aangehouden bij de Ecuadoriaanse ambassade in Londen. Hij hield zich er jaren schuil voor de autoriteiten, die hem wilden vervolgen vanwege het delen van staatsgeheimen. Nu zijn er bizarre beelden opgedoken van Assange in de ambassade.

Ruzie
In de fragmenten is onder meer te zien hoe hij schijnbaar doelloos op een skateboard rondjes rijdt in zijn kamer in de ambassade. Daarnaast wordt duidelijk dat hij ruzie heeft gemaakt met een bewaker in het gebouw, en dat hij met een grote fotocamera foto's maakt van de mensen in zijn kamer.

Bizarre beelden van Julian Assange in ambassade Op donderdag 11 april werd WikiLeaks-oprichter Julian Assange aangehouden bij de Ecuadoriaanse ambassade in Londen. Hij hield zich er jaren schuil voor de autoriteiten, die hem wilden vervolgen vanwege het delen van staatsgeheimen. Nu zijn er bizarre beelden opgedoken van Assange in de ambassade. Gerard Spong: 'President Ecuador joeg Julian Assange in handen politie' Bekijk deze video » RuzieIn de fragmenten is onder meer te zien hoe hij schijnbaar doelloos op een skateboard rondjes rijdt in zijn kamer in de ambassade. Daarnaast wordt duidelijk dat hij ruzie heeft gemaakt met een bewaker in het gebouw, en dat hij met een grote fotocamera foto's maakt van de mensen in zijn kamer.
Nieuws
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden van Julian Assange in ambassade of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: president, londen, kamer, arrestatie, ambassade, ruzie, oprichter, wikileaks, staatsgeheimen, julian assange, fragmenten, assange, skateboard, bewaker, video, moreno, krant, foto, telegraaf, aangehouden, de telegraaf

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.